Facebook link RSS link Contacte link

Agenda

BBIIRUTES GUIADES PER A GRUPS
——————————————————–
L’Associació Conèixer Història ofereix rutes guiades per diversos espais de memòria significatius de la història del segle XX, tant a la ciutat de Barcelona com a d’atres indrets de la geografia catalana.

Les rutes tenen una durada aproximada de 2 hores i es fan principalment els caps de setmana o les tardes entre setmana. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: contacte@coneixerhistoria.cat
.

ALGUNES DE LES RUTES QUE US PROPOSEM SÓN:
——————————————————————————————-

# LA RUTA DE L’EXILI: el camí que van fer a peu milers de persones -entre elles el President Companys, el President de la República Manuel Azaña i el Lehendakari José Antonio Agirre- l’any 1939, quan es van exiliar a França, creuant els Pirineus.

# L’HERÈNCIA DE L’ESCLAVATGE A BARCELONA: un recorregut per seguir les petjades que deixaren el tràfic d’esclaus i les grans fortunes del comerç colonial a la ciutat..

# LA REPRESSIÓ FRANQUISTA A LES CORTS: un passeig al llarg del qual coneixerem, entre d’altres indrets, un palau que va acollir dirigents nazis i una presó de dones silenciada durant dècades.

# EL BARÇA I LES CORTS: una ruta per a conèixer l’evolució històrica del FC Barcelona en aquest barri i descobrir que, més enllà del Camp Nou, a Les Corts es respira barcelonisme.

# LA GUERRA CIVIL A GRÀCIA: passejada per aquest barri popular, recorrent les petjades de la guerra, que acaba en un monument que ha canviat de significat al llarg del temps.

# REVOLUCIÓ I RESISTÈNCIA A SANT ANDREU: ruta que ens permet conèixer com esclatà la Guerra Civil a la ciutat i com el moviment obrer s’erigí en contra del franquisme.

# I MÉS RUTES PER ALTRES INDRETS!